Vissza a bloghoz
Eredeti Post

-Ági
Cím: A Nagy Hazafiús Svindli
08.20.10 2:03 pm
A Magyar KétfarkuKutya Part - és nem Párt (sic!)- politikai törekvései bizonysággal szolgálnak arra nézvést, hogy a hatalom akarásával a hatalom játékszabályainak elfogadása milyen észrevétlenül befojásolja a személyiség "integritását", hogy hogyan válik lojálissá mindeközben a legradikálisabbnak tűnő erő is a fennálló hatalommal. Az MKKP az előző nyolc évben mint " ellenzéki erő" volt jelen a közéletben - most, a jelenlegi hatalmi együttállást és játékszabályokat legitimálva száll játékba, és nyilvánvalóan a rájuk "szavazók" is, bár még mindig "fű alatt", azaz még mindig nem nyíltan, még mindig a radikális anarchista jelmezében lépnek a jelenlegi hatalom konszolidálóinak sorába.
Végül is harmadik lehetőség nincs: vagy kívül maradsz, vagy belépsz egy klubba. ( Vö.: a LEHET MÁS A POLITIKA illúziója kontra politikai gyakorlat!)
Az MKKP-ra voksolók többsége ezelőtt is liberalizmus ellenes volt, eddig is a konzervatív jobboldalt, vagy a még szélsőségesebb erőket támogatta - testben és /vagy lélekben.
"Felejthetetlen élmény" volt számomra, figyelmeztető jel - lám, az előérzet, melyet a minapi magánlevelében is Kovács Gergő, az MKKP agytrösztje nemes egyszerűséggel paranoiának titulált, valóban azt jelezte, ami bekövetkezett -, mikor 2009 március 15-én, a Gödör beli BARDO koncert első taktusainál a talpig kokárdába öltözött Rác kertes időktől datált haverok váratlanul elhúztak. A szokásos ünnepi Beszélő est - melynek része volt a koncertünk - végeztével ismét megjelentek, széles vigyorral az arcukon.
- Mi történt? - kérdeztem kicsit meghökkenve, hogy váratlanul visszatértek -, ég a ház, hogy így elrohantatok ...? Azt hittem, a koncertünkre jöttetek!
- Elkezdődött a Bazikika előtti naggyűlés, oda mentünk! - szabadkoztak, szemmelláthatóan felajzva az ott történtektől.
- A Jobbikos beszédekre rohantatok el....? - kérdeztem hüledezve, bár tudtam a fiúkról, hogy az elmúlt nyolc év nemzeti ünnepeit nagyjából ebben a szerelésben és ebben a szellemben futkosták végig. Az egyikük, számora ismeretlen rajongóm némi daccal a hangjában és némiképp vállveregetősen, sőt, mondhatni cinikusan azt válaszolta:
- Mi szeretjük a Jobbik-osokat! - Majdhogynem kacsintott is hozzá...vagy kacsintott is, afféle cnkosságot selytetve, hogy én is tudom, ő is tudja, hogy eszköz a Jobbik csupán, majdan eldobható eszköz a "nemes" hazafiúi, azaz Fidesz-es cél érdekében. A Gyurcsány kormány megdöntésére használt eszköz, azaz: Orbánt hatalomra segítő eszköz. Az, hogy a régi, általuk is megvetett kommunista diktatúra nyelvén szóltak, hogy ugyanis " a cél szentesíti az eszközt", az nem zavarta a hazafiúkat.
Egyszóval nem csodálkozom az MKKP-rajongók jelenlegi kormányzattal való lojalitásán, legfeljebb azt "sérelmezem", hogy még mindig nem "merik" nyíltan vállalni az immár hivatalossá lett jobb- és szélsőjobbos politikai törekvésekkel szimpatizáló kedvüket, s hogy még mindig játszák a Vicces Anarchistát. Ez részben az MKKP populista játszmájának is következménye profin hatalombakerülési-kampányt folytatnak, a leendő szavazóik ingyen plakátolnak, akár a jó aktivisták - azt hívén, még mindig egy jó buli részesei, s hogy valamiféle ellenálló csapatnak a harcosai. Náluk csak Fidesz profibb: a kormányzó párt legnagyobb ( és csendes) örömére tapasztgatják az MKKP aktivisták összes párt programját " leleplező" - és önleleplező - tapaszokat, feliratokat a Fideszen túli pártok kampányplakátjaira. Igazi média hekk, a Fidsze ajándékba kapta, hiszen az akciózás csak is kizárólag a kormányzópárt malmára hajtja a vizet! A korányzópártot ui. az MKKP-sek nem kritizálják, s ha akarnák se tudnák nevetségessé tenni, hiszen annak a hivatalos kampánya még nem kezdődött el. Ha el kezdődik, az órásplakátokra nem lesznek veszélyes ezek nyúl-, azaz kétnyúlfaroknyi irányított, mozgalmi ál-tace-paok. Ál-tace-paok, hiszen nincs kit leleplezni Gyurcsány őszödi beszéde óta, főleg nem a jelenleg hatalmon lévő párto(ka)t! Mindenki tudja az őszödi beszéd óta, mi a stájsz, az is, akinek érdeke lett volna, hogy ne derüljön fény a NAGY POLITIKA SVINDLI-re, arra hogy semmi nem fordulhat jobbra az igéretektől, főleg nem, ha csak azért igér valaki, mert a választók cserébe beszavazzák a hatalomba! ( Azt igérni a MKKP részéről, hogy ő nem igér semmit, sőt, szintén megkésett szellemesség, hiszen az LMP ezzel a "vallomással" is tartozott az előző választási kampány idején - és nyert is az őszinteséggel! Az LMP azt is tisztába tette ezzel a gesztussal, hogy egy jó program még nem garancia a megvalósulásra.)


Az MKKP valóban úgy viselkedik a jelenlegi kormánypárt hatalomra jutásának tudhatósága óta, mint egy kiéhezett kutya: lelkesen farkat csóvál, egyszerre kettőt is, és sokadszorra is lerágja az odavetett csontokat. Az MKKP kampánya az öszödi beszéd meghekkelése - ez tényleg vicces, viszont nem több ennél. Egy viccpártra csak az anarchisták pazarolják a szavazatukat - viszont a hatalombakerülés kiheréli a parlamenten kívül potens anarchistát. Jelen esetben még több a veszteség : két farok - négy here...
Tegnap Pécsett voltam két napig: a város végre nagy nehezen magára talált, pedig az MKKP a pécsiek reményeinek kontójára, a maga népszerűségének növelésére még sokat lobbizott az eljövendő hatalom kezét nyalogatva, kutyamód odakapva, ahova még lehetett, holott akkor már az összes létező médiafelületen megjelent, hogy ellopták, elkúrták, etc. Mikor megnyitották a patópálosan kései Pécs2100 (?) oldalukat, "gratuláltam" Kovács Gergőnek, hogy volt olyan bátor még egyet rúgni a halottba! Nagy élvezet lehetett a késletetett ejakuláció!(sic!)
Gergővel egyébként volt néhány meccsünk , egyről szólnék csak, ami a nyilvánosságra is tartozik, bár lehet, hogy ő ezt nem így gondolja, de ha van vér a két farkában, kibírja!


Mikor a rasszista és náci törekvések szabad utat kaptak a társadalomban, hallgatólagos közmegegyezéssel, bosszú-hadjárat jelleggel mintegy a rendszerváltás előtti is utáni liberális erőfeszítésekre és azok kudarcaira, 2009-re már látható szörnyű következményekkel, a romák, a melegek elleni agresszió és egyéb, kifejezetten és kimondottan is rasszista megmozdulások elindulásakor, kértem a számomra még mindig párbeszédre alkalmas tetsző Kovács Gergőt ( MKKP , Kovács), hogy csináljunk valami MKKP-s kampányt a rasszisták, a nácik ellen. Olyan kioktatásban lett részem, hogy csak néztem. Egy 2009. májusi, mindenkire tartozó magánlevelezésbe engedek most bepillantást:

Kovács gergő:" Valóban ilyesztő a jobbik is meg a fidesz is, de nem ők csinálták ezt a sok szörnyűséget, hanem a kormány. Ezért nem értem, h hogy képesek az emberek ma is orbánozni meg szélsőjobbozni, ha nem ez a probléma. Ezért tarom röhejesnek a fidesz diktatúrázását, meg azért mert pont az mszp van tele olyan arcokkal akik a valódi diktatúrában, a komcsiban tevékenykedtek. (....)figyelj diktatúrát az mszp csinált, tele van kibaszott komcsikkal
azonkívül 7 éve ők vannak kormányon és elbaszták az egész országot
ezért elég a fidesznek azt mondani h elég, mert mindenki elhányja már magát az mszptől
ennyi "
Bárdos Deák Ági válasza (szintén 2009, májusban:
"Az mszp-szdsz előtt is volt élet, például megbukott egy fidesz kormány, kettőször vesztette el a választásokat.
vezetője, ahelyett, hogy lekopott volna, lassan a személyikultusznak abba a stádiumába hisztizi magát, amelyben, pl: Cseh tamás úgy nyilatkozik a Heti Válasznak, hogy ő nem fidesz, hanem orbánista.
Aztán:a fidesznek nem kell programot kínálnia : elég , ha jelszavakkal dobálózik.
A karizmatikusoktól mentsen meg az isten!
Persze, a te korosztályod nem tudja, hogy személyikultusszal + program nélküli kampánnyal hatalomra törő párt diktatúra hajthat , csak és kizárólag.
Azt tudtad, hogy orbán a hatalomra kerülésekor megváltoztatja az alkotmányt?
pedig 16 év karizma sem lesz pedig elég hozzá, hogy felemelje az országot.
Viszont, akkor majd nem lesz sehova mutogatás, ez is igaz. Minden egyszerű lesz - a karizmatikussal az élen, 1 párttal a fejünk fölött....ezt már egyszer, félévszázadon át, megéltük.

Na, azért remélem majd a diktatúra kipattantja a fejedből a következő szikrát.

A "még kisebb magyarországot!" jó volt.

A populizmus az populizmus - akkor is, ha egybeesik a saját kitaposott utaddal, ami kényelmes.


Meglátjuk:

Szia"

Bárdos Deák Ági utsó levele Kovács Gergőnek 2009. májusában, a szerinte Gyurcsány-Mszp-szdsz "diktatúra" idején:
"A diktatúra nem ilyen. Abban téged dutyiba zártak volna - nem vetted észre, hogy szabadon játszhatsz már néhány éve, ahogy tomicica ( polgártamás) is. Ő sem lett bekaszlizva. Ő is szabadon játszhatott. Azt csinált, amit akart - ez a demokrácia. Ezt csinálta az SZDSZ-MSZP, pedig a fidesz nagyon arra hajtott, hogy legyen már valami: addig hajkurásztatta a karizmatikus az utcán az embereket, hogy még rendőröket is rájuk küldette.
Őt viszont a nagy karizmával nem láttuk sehol, a forradalmi ünnepeken, kivéve akkor, mikor, mint ki jól végezte a dolgát a bujtogatás és a gyújtogatás között bevágódott az autójába.
Karizmatikus kordonbontó karizma a rendőrök és a mentelmi joga védelmében a szalon-forradalmárkodásra futotta.

Remélem az is tetszik, amit Morvai művel a kis bandájával.
Az is vicces, nem? Meg, hogy EU-s karrierre vágyik, miközbe a népének az EU-t szídja...ja, meg komcsizik. Hazudik nekik, de ahhoz kevés,hogy be is vallja : hazudtam reggel, hazudtam este.
Azt ugye tudod, hogy orbán is ugyanazt csinálja majd, mint azok, akiket ti lekomcsiztok: nem olvastad azt a beszélgetést, amit ugyanúgy kiszivárogtattak, mint a Gyurcsányét? Kéri László hívta meg vendégül egy "nyilvános-zártkörű" klubba. A karizmatikus kicsit ellazított, és elmondta, hogy ő sem tudja másképp csinálni, és majd úgy is csinálja. Ott például ő sem komcsizott.
Be is van most nagyon vadulva - de, mint látom, te is. Visszamenőleg esetleg a fél országot majd lámpavasra húzzátok? Elég sok nagypapi és nagymami fog lógni, a fél ország az volt ui. amit ti most kórusban le- komcsiztok. Vagy ezt se tudod?

Még egyszer mondanám, a romlás nem 7 éve kezdődött el.


Mivel nem éltél még diktatúrában, elmondanám, hogy ott nicsen utcai gyújtogatás - egyszer talán, de ami utána jön, az nem ilyen , mint itt volt, egy kis pénzbírság, etc.

Nem a komcsi a lényeg - a hatalommánia. Pinochet sem volt ám komcsi - tudtad?
Egyébként, azt hittem, hogy az SZDSZ kampánya téged is érint. Vagy már te is csak iszol?

Ha neked elég a fidesznek eleget mondani, akkor megkapod az eleget. Érdeklődéssel nézem majd a fejleményeket.

Figyelj...! Figyelnék, de mire?

De: maradok továbbra is a "legkisebb magyar" őszinte híve!"

Mi köze ennek a Kontroll Csoporthoz? Azonkívül, hogy egy Kontroll alapító tag gondolkodik ezeken a dolgokon, még az is, hogy a rendszerváltás összes tanulsága a Kontroll Csoport aktivitásának (is) a következménye, s a következményekért való felelősségvállalás rám is tartozik.
És természetesen azt gondolom, hogy nem az a kérdés " Miért hagytuk, hogy így legyen?", mert ez a lekiismeretfurdalás gyötörje azokat, akiknek van miért ilyenek danolni, hahha, sírni, írni, kérdezni!
A kérdés az, hogy szembe tudunk -e a rendszerváltás utáni illúziók szertefoszlásával nézni - azokkal együtt, akiknek voltak a rendszerváltással kapcsolatos illúzióik, akik magukon kívül mindig másokban csalódnak!
De: akik a politikai hatalomban óhajtanak ügyködni, azok nem illúziókat tápláltak, azok mindig is tudták - ha nem tudták, az elmúlt 20 évben megtanulhatták - hogy mi is az a játékszer, amit meg akarnak szerezni maguknak!
Az Élet persze számukra is véges. A kegyetlenség pedig számukra is TILOS - remélhetőleg ők is így gondolják!

Többi hozzászólás

Jonas
10.17.18 5:37 am
Please call back later amitriptyline buy online australia First and foremost, the guarantee plays a crucial role in preventing and lessening the intensity of boom-and-bust cycles in the housing market. When private capital retreats from residential mortgages during a downturn, government-backed entities stay open for business, ensuring that money keeps flowing into housing. First-time homebuyers can still get a home loan. Homeowners can still refinance or find a buyer if they're looking to move. Developers can still access the capital they need to start construction on new apartment buildings. Each of these activities sends ripples throughout the economy – new construction jobs, more demand for household goods, stronger and more stable home values – which improves everyone's bottom line.


Dudley
10.17.18 5:37 am
I'd like to send this to vigrx plus promo code Entering the mash storage warehouse at Avery is to be enveloped in the fiery smell of fermenting peppers, strong enough to make your eyes water. Harold ‘Took’ Osborne, a fifth-generation member of the family who runs this vast space, says that there is a ‘story that the Tabasco pepper comes from the Amazon basin originally – it could have been grown by the Aztecs’.


Noble
10.17.18 5:37 am
What company are you calling from? anavar half life pct The U.S.-Russian deal followed threats by U.S. President Barack Obama to carry out military strikes against Assad's forces in response to an August 21 chemical weapons attack on civilians near Damascus.


Rodney
10.17.18 5:37 am
I'll text you later proxeed vs menevit Jennifer Rosoff went outside for a cigarette around 12:50 a.m. when she either sat on the railing or leaned on it. Her date told her that she probably shouldn't do it, and then moments later, she apparently fell backward and landed on construction scaffolding at the first floor, authorities said. Police spoke to the man and no foul play was suspected.


Wayne
10.17.18 5:37 am
I'm a partner in precio pastillas cytotec ecuador Tepco has been pumping hundreds of tonnes of water a dayover the Fukushima reactors to keep them cool and storing theradioactive wastewater in tanks above ground. In August, theutility said at least one of those hastily built tanks wasleaking.


Nicky
10.17.18 5:37 am
Where do you study? shills black mask malaysia The government has also extended for two months the state of emergency brought in last month after security forces stormed two pro-Morsi protest camps in Cairo, triggering clashes that left hundreds dead.


Lindsey
10.17.18 5:37 am
I have my own business sds pharmacy phone By now the Labor campaign was being permanently framed by the media as gaffe prone, delay plagued and chaos ridden. Too many media crew had been kept waiting, without explanation, too many times by the Rudd camp, a stark contrast to the military organisation of Abbott's campaign bandwagon.


Bruno
10.17.18 5:37 am
Special Delivery viagra-price-uh.com Islamists seeking to bring a twelfth century existence to Egyptians cannot feed them, provide their explosive birth rate with useful education, skills, professional opportunities or any tangible means of peaceful coexistence (which, itself, is contrary to the teachings of their Prophet).


Incomeppc
10.17.18 5:37 am
A Second Class stamp pharmamax shopper 2016 "Test match rugby is agony or ecstasy, there's nothing in between," said the New Zealander, who has had his fair share of both. "When you get the ecstasy, you've got to enjoy that moment, not just myself but everyone involved. Emotionally they have put so much into it."


Jamel
10.17.18 5:37 am
I'm doing an internship levitra generika 10mg kaufen Samuel’s magical Lit Cabane bed is by the Belgian company Mathy by Bols; the colourful Anchor and Tiger cushions are by Dandy Star; and the bedlinen is by Bonton, all from Petit AimĂ©. Pine floorboards are painted All White by Farrow & Ball to give the room a sense of space and light. The chair and painted bookcase are both vintage finds.


Kraig
10.17.18 5:37 am
Go travelling mgmmedicalconsultants.com As a team, we have looked at Russia already, but I've done a bit of extra research myself by getting the DVDs from our analysis team and studying the opposition centre-forwards. I've watched them play France, but despite losing 3-1 in their opener, they are a good side. It won't be easy because every team in Europe has improved over the last four years.


Donte
10.17.18 5:37 am
I wanted to live abroad pulmicort turbuhaler fiyat But before that happens, Rodriguez's people try to make a case for him against the Yankees, and baseball. He wants us to believe, even after what we have seen from him at the plate and on the bases and in the field in the minors, that he is being prevented from earning a living.


Willy
10.17.18 5:37 am
My battery's about to run out realdose nutrition llc reviews He described how Miss McIntosh in 2011 had “decided to rip up" a campaign leaflet "and theatrically throw the pieces over our table” at a lunch for the British Association of Leisure Parks, Piers and Attractions all party group. He added: “I expect better standards of behaviour from our visitors.”


Garry
10.17.18 5:37 am
Would you like a receipt? indomethacin 75mg er capsules side effects But its plan faces a major hurdle: the area touted asLondon's answer to Silicon Valley has not produced a singlebig-name UK-listed company. Many firms are failing to securesecond-round funding while the cream of the crop are beingsnapped up by U.S. venture capitalists and top names like Yahoo, taking jobs and potential tax revenues with them.


Kenneth
10.17.18 5:37 am
Could you please repeat that? fosamax d dose "A change in the leadership at the Federal Reservenecessarily generates a degree of uncertainty about the futurecourse of monetary policy," said Jens Nordvig, global head ofcurrency strategy at Nomura bank in New York. "Of all thevarious options, Yellen implies the greatest degree ofcontinuity, and hence the least amount of uncertainty."


Rusty
10.17.18 5:37 am
Your account's overdrawn erexis The FDA found that illnesses at four restaurants were tracedto Taylor Farms. The agency said it will be conducting anassessment of the company's processing facility in Mexico to tryto learn the probable cause of the outbreak.


Gordon
10.17.18 5:37 am
Through friends eu.top10supplements.com "There are so many women in the media who have gone through this," Yi says. "One example is Oprah Winfrey. They said that her hair was too frizzy. They said that she had too much of an 'ethnic, black' look, but that didn't stop her. It's a testimony to Oprah's strength and her talent that she could surpass what she looked like physically and show people that they should open up to her because she is someone that should be embraced."


Timothy
10.17.18 5:37 am
I've got a part-time job kmsimplehealth.com "There is no guarantee that most people will ever have access to the internet," he writes in the proposal. "It isn't going to happen by itself. But I believe connectivity is a human right, and that if we work together we can make it a reality."


Tilburg
10.17.18 5:38 am
I'd like to open a business account farmacia ropharma nr 1 bacau Portfolio manager Bonnie Baha, who heads Global DevelopedCredit at DoubleLine, said the $57 billion bond house has hadPenney bonds on its "avoid" list for years and doesn't buy theargument that Penney's swooning securities don't take intoaccount the value of the retailer's real estate.


Angelina
10.17.18 5:38 am
Very interesting tale keppra yahoo On 26 September, the US was days away from a deadline to pass legislation funding the government. A small group of House Republicans gathered to plot strategy on a conference call with Texas Senator Ted Cruz.


Danial
10.17.18 5:38 am
A book of First Class stamps vermox 500mg tabletki "If you feel like you know how to handle a situation, whether it be a boss at work who is a pain in the butt or now I'm upside down in a car and water's coming in, if you feel confident, this thing is going work a lot better than, 'oh gee, now what, what do I do?'"


Jeffrey
10.17.18 5:38 am
Jonny was here dapoxetine hydrochloride solubility in water The United States has never come close to reaching that goal, or virtually any other goal the nation has set for our children in the decades since. Looking at international assessments of American students, our students rank 32nd in the world in math, trailing Estonia and Iceland. They rank closer to Croatia than to Canada.


Jaden
10.17.18 5:38 am
How many weeks' holiday a year are there? healthchoiceaz.com “I think the president was very receptive to that,” Manchin told reporters. “But he understands that he wants to keep his finger on the pulse, if you will, and on the trigger if needed.”


Armand
10.17.18 5:38 am
How many are there in a book? best drugstore gel eyeliner uk "During a very difficult period in my life the Deen familygave me hope and the opportunity to work to build a brighterfuture for my family and me," she said. "I assumed that all ofmy complaints about the workplace environment were getting toPaula Deen, but I learned during this matter that this was notthe case." (Reporting by Edith Honan in New York; Editing by PaulThomasch, Bill Trott and Lisa Shumaker)


Kirby
10.17.18 5:38 am
I've come to collect a parcel nitro tech nighttime vs casein Fortescue, which has amassed $10 billion in debt on its way to becoming the world's fourth-largest iron ore exporter, has been courting potential minority investors in TPI, aimed at yielding the firm as much as $3 billion.


Grace
10.17.18 5:38 am
Can you put it on the scales, please? nintamadrug3.wixsite.com The Muslim Brotherhood's spiritual leader, Mohammed Badie, and nine other senior figures were charged on Wednesday with inciting Monday's violence, despite conflicting accounts of the incident.


Miguel
10.17.18 5:38 am
About a year medicinemaxx.com The debut of the one-pound iPad Air and MacBook Pro with sharper 'retina' display repeats a pattern of recent launches with improvements in existing lines rather than totally new products, and Apple shares fell 0.3 percent for the day.


Ernest
10.17.18 5:38 am
I'm originally from Dublin but now live in Edinburgh neomox amoxicillin 500mg uses The two said they plan to give more elaborate demonstrationstwo weeks from now at the Black Hat and Def Con hackingconferences in Las Vegas. More than 15,000 securityprofessionals and hackers are expected to attend thoseconferences, which feature talks on newly found bugs incommunications systems, smart TVs, mobile devices and computersthat run facilities from factories to oil rigs.


Rudolph
10.17.18 5:44 am
Have you got a telephone directory? pos t vac Until the 1990s more than 80% of Guyana's industries were state-owned. Mismanagement, falling commodity prices and high fuel costs created serious economic problems and led to a fall in an already-low living standard.


Donnie
10.17.18 5:44 am
Very interesting tale owlstone medical linkedin Er, say cheese? Rihanna's million dollar smile got even brighter thanks to a large, shiny gold grill ... and yes, it IS shaped like a gun. The singer hit up Instagram to show off her knockout new mouth piece, sharing this close-up detail shot of her latest accessory on Aug. 7, 2013. Although it's no secret that RiRi loves all things bold and over-the-top, she isn't the first songstress to sport a glittering grin. Beyonce also flashed a grill designed to look like vampire teeth in a pic she posted to her Tumblr blog just a few days earlier. It's also a look favored by Miley Cyrus, who showed off her blinged out smile on the red carpet back in June.


Eugene
10.17.18 5:44 am
Thanks funny site beast super test capsules review There is growing concern that new EU regulations will make matters worse. This week the EU is expected to confirm plans, first disclosed by this newspaper in May, to cap the charges that banks levy on shops when customers pay by card.


Aubrey
10.17.18 5:44 am
Directory enquiries elcondrugs.com Bombing victims showed little reaction in the courtroom after a federal marshal warned them against any outbursts, but some made their views known afterward — as did a group of chanting Tsaraev supporters.


Hassan
10.17.18 5:44 am
Looking for work aricept goodrx At issue was the credit HSBC said it should earn for its efforts in the cornerstone process compared to the other banks, the people said, noting HSBC had played a significant role in bringing in notable investors.


Incomeppc
10.17.18 5:44 am
This is the job description carepoint pharmacy locations If the talks do fail, "there is a very real danger of the eruption of violence," like when talks failed in 2001 leading to a proliferation of suicide bombings and reprisals by Israeli authorities, an era known as the second Palestinian Intifadah, Sachs said.


Jimmy
10.17.18 5:44 am
Yes, I play the guitar does medicare plan d cover viagra Bosnia, however, trails the pack, still hostage to the ethnic politicking of rival Serb, Croat and Muslim (also known as Bosniak) leaders that has stifled development and kept it languishing on the margins of Europe.


Heyjew
10.17.18 5:44 am
What company are you calling from? ciprofloxacina comprimido preo When the scammers are at the entrance, riders have two options: hop the turnstile, or go back upstairs and walk three blocks to the other side of the station. The W. 181st St. entrance is unstaffed, thanks to the MTA layoff of hundreds of token booth clerks. At the other side of the station, W. 184th St., there’s a clerk posted at all hours. It’s probably not a coincidence that the vending machines there were vandalized far less often and were working 90% of the time.


Alonzo
10.17.18 5:44 am
What sort of music do you listen to? can you snort amitriptyline hydrochloride 25 mg In 2009, the police department _ not Richardson _ received the most attention, as an angry Mayor Richard Daley and Weis both wondered how a boy not yet in high school could fool so many officers into thinking he was one of them. Several officers were disciplined, and officers were also given a refresher course in recognizing police impersonators.


Marco
10.17.18 5:44 am
I have my own business lidoderm 2 Seoul shares were steady, while Samsung ElectronicsCo Ltd added 0.1 percent after it said April-Juneoperating profit increased 47.5 percent from a year ago to 9.53trillion won ($8.54 billion), in line with its estimate.


Silas
10.17.18 5:44 am
How do you know each other? celebrex capsule 200 mg prezzo According to officials, around 30,000 bees attacked 44-year-old Kristen Beauregard and her boyfriend while she was in the backyard of her home in Millar Lane by the Dallas-Fort Worth city region of Texas. The bees are suspected to be Africanized bees, which are also known as killer bees. This type of bee is known to be more aggressive. The swarm ended up killing Beauregard's two miniature horses, Trump and Chip who were exercising.


Johnny
10.17.18 5:44 am
I'm on a course at the moment ginseng korean red She spoke nostalgically about her home region, the Swat Valley, and said she hopes to return someday. She called it a "paradise" but described a dangerous area where militants blew up dozens of schools and sought to discourage girls from going to school by snatching pens from their hands. Students, she said, reacted by hiding their books under their shawls so people wouldn't know they were going to school.


Virgilio
10.17.18 5:44 am
I can't get a dialling tone riva pharmacy automation Under cross-examination from the man's solicitor, the officer agreed that he had been on bail since January when first charged with false imprisonment and that both women were now "in houses of safety".


Cristobal
10.17.18 5:44 am
Have you got any experience? buy flovent for dogs Santander Brasil by law has a capital structure independentof parent Santander, limiting the means by which it can returnfunds. Analysts have said the parent, Europe's largest lender,may need capital to offset losses incurred in recession-hitSpain.


Ervin
10.17.18 5:44 am
Could you ask him to call me? chrysin cream amazon A whirlwind of transformation occurs within the chrysalis, and about 10 days after itsformation, a gorgeous adult monarch wrestles its way to freedom. The newly emerged butterflyenlarges and hardens, and is soon ready to commence one of the most incredible migrations in theanimal kingdom.


Tommy
10.17.18 5:44 am
What line of work are you in? poli medical definition The estimate is $15 billion higher than the figurepreviously announced, since it includes costs associated withdrilling wells in British Columbia and taking over Canadianexplorer Progress Energy Resources for $5 billion, they said.


Willard
10.17.18 5:44 am
Could you give me some smaller notes? priligy 30 mg filmtabletten fta 3st "At the Office of Inspector General, we must balance the need to inform the public with respecting the privacy of individuals, maintaining the confidentiality of whistle-blowers and sources to the extent possible, and safeguarding sensitive information," she said. "As a result, we do not 'proactively' or automatically release Administrative Investigations reports to the public."


Valentin
10.17.18 5:44 am
Could I ask who's calling? cialis online canada fast delivery This is crazy. Why do Republicans get so upset about spending money on people who need it, while legislating windfall gifts to the rich? I think I know the answer to that. We need to stop the corruption. Publicly financed elections, and an end to accepting anything from lobbyists, and end to the revolving door between politicians and corporations, and an end to gerrymandering.


Mariah
10.17.18 5:44 am
I'm on a course at the moment white pharmacy southampton In the non-’80s action-star category, Jim Caviezel is amusing as the sadistic and wormy warden, while British bruiser Vinnie Jones has fun as a guard in a Darth Vader-like costume. Off to the side is a so-called “techno-thug” (Curtis “50 Cent” Jackson) in Breslin’s firm, who establishes himself as a hacker by tinkering with geometric shapes on a computer screen.Hozzáadás
Neved


Hozzászólások