Eredeti Post

-Ági
Cím: A Nagy Hazafiús Svindli
08.20.10 2:03 pm
A Magyar KétfarkuKutya Part - és nem Párt (sic!)- politikai törekvései bizonysággal szolgálnak arra nézvést, hogy a hatalom akarásával a hatalom játékszabályainak elfogadása milyen észrevétlenül befojásolja a személyiség "integritását", hogy hogyan válik lojálissá mindeközben a legradikálisabbnak tűnő erő is a fennálló hatalommal. Az MKKP az előző nyolc évben mint " ellenzéki erő" volt jelen a közéletben - most, a jelenlegi hatalmi együttállást és játékszabályokat legitimálva száll játékba, és nyilvánvalóan a rájuk "szavazók" is, bár még mindig "fű alatt", azaz még mindig nem nyíltan, még mindig a radikális anarchista jelmezében lépnek a jelenlegi hatalom konszolidálóinak sorába.
Végül is harmadik lehetőség nincs: vagy kívül maradsz, vagy belépsz egy klubba. ( Vö.: a LEHET MÁS A POLITIKA illúziója kontra politikai gyakorlat!)
Az MKKP-ra voksolók többsége ezelőtt is liberalizmus ellenes volt, eddig is a konzervatív jobboldalt, vagy a még szélsőségesebb erőket támogatta - testben és /vagy lélekben.
"Felejthetetlen élmény" volt számomra, figyelmeztető jel - lám, az előérzet, melyet a minapi magánlevelében is Kovács Gergő, az MKKP agytrösztje nemes egyszerűséggel paranoiának titulált, valóban azt jelezte, ami bekövetkezett -, mikor 2009 március 15-én, a Gödör beli BARDO koncert első taktusainál a talpig kokárdába öltözött Rác kertes időktől datált haverok váratlanul elhúztak. A szokásos ünnepi Beszélő est - melynek része volt a koncertünk - végeztével ismét megjelentek, széles vigyorral az arcukon.
- Mi történt? - kérdeztem kicsit meghökkenve, hogy váratlanul visszatértek -, ég a ház, hogy így elrohantatok ...? Azt hittem, a koncertünkre jöttetek!
- Elkezdődött a Bazikika előtti naggyűlés, oda mentünk! - szabadkoztak, szemmelláthatóan felajzva az ott történtektől.
- A Jobbikos beszédekre rohantatok el....? - kérdeztem hüledezve, bár tudtam a fiúkról, hogy az elmúlt nyolc év nemzeti ünnepeit nagyjából ebben a szerelésben és ebben a szellemben futkosták végig. Az egyikük, számora ismeretlen rajongóm némi daccal a hangjában és némiképp vállveregetősen, sőt, mondhatni cinikusan azt válaszolta:
- Mi szeretjük a Jobbik-osokat! - Majdhogynem kacsintott is hozzá...vagy kacsintott is, afféle cnkosságot selytetve, hogy én is tudom, ő is tudja, hogy eszköz a Jobbik csupán, majdan eldobható eszköz a "nemes" hazafiúi, azaz Fidesz-es cél érdekében. A Gyurcsány kormány megdöntésére használt eszköz, azaz: Orbánt hatalomra segítő eszköz. Az, hogy a régi, általuk is megvetett kommunista diktatúra nyelvén szóltak, hogy ugyanis " a cél szentesíti az eszközt", az nem zavarta a hazafiúkat.
Egyszóval nem csodálkozom az MKKP-rajongók jelenlegi kormányzattal való lojalitásán, legfeljebb azt "sérelmezem", hogy még mindig nem "merik" nyíltan vállalni az immár hivatalossá lett jobb- és szélsőjobbos politikai törekvésekkel szimpatizáló kedvüket, s hogy még mindig játszák a Vicces Anarchistát. Ez részben az MKKP populista játszmájának is következménye profin hatalombakerülési-kampányt folytatnak, a leendő szavazóik ingyen plakátolnak, akár a jó aktivisták - azt hívén, még mindig egy jó buli részesei, s hogy valamiféle ellenálló csapatnak a harcosai. Náluk csak Fidesz profibb: a kormányzó párt legnagyobb ( és csendes) örömére tapasztgatják az MKKP aktivisták összes párt programját " leleplező" - és önleleplező - tapaszokat, feliratokat a Fideszen túli pártok kampányplakátjaira. Igazi média hekk, a Fidsze ajándékba kapta, hiszen az akciózás csak is kizárólag a kormányzópárt malmára hajtja a vizet! A korányzópártot ui. az MKKP-sek nem kritizálják, s ha akarnák se tudnák nevetségessé tenni, hiszen annak a hivatalos kampánya még nem kezdődött el. Ha el kezdődik, az órásplakátokra nem lesznek veszélyes ezek nyúl-, azaz kétnyúlfaroknyi irányított, mozgalmi ál-tace-paok. Ál-tace-paok, hiszen nincs kit leleplezni Gyurcsány őszödi beszéde óta, főleg nem a jelenleg hatalmon lévő párto(ka)t! Mindenki tudja az őszödi beszéd óta, mi a stájsz, az is, akinek érdeke lett volna, hogy ne derüljön fény a NAGY POLITIKA SVINDLI-re, arra hogy semmi nem fordulhat jobbra az igéretektől, főleg nem, ha csak azért igér valaki, mert a választók cserébe beszavazzák a hatalomba! ( Azt igérni a MKKP részéről, hogy ő nem igér semmit, sőt, szintén megkésett szellemesség, hiszen az LMP ezzel a "vallomással" is tartozott az előző választási kampány idején - és nyert is az őszinteséggel! Az LMP azt is tisztába tette ezzel a gesztussal, hogy egy jó program még nem garancia a megvalósulásra.)


Az MKKP valóban úgy viselkedik a jelenlegi kormánypárt hatalomra jutásának tudhatósága óta, mint egy kiéhezett kutya: lelkesen farkat csóvál, egyszerre kettőt is, és sokadszorra is lerágja az odavetett csontokat. Az MKKP kampánya az öszödi beszéd meghekkelése - ez tényleg vicces, viszont nem több ennél. Egy viccpártra csak az anarchisták pazarolják a szavazatukat - viszont a hatalombakerülés kiheréli a parlamenten kívül potens anarchistát. Jelen esetben még több a veszteség : két farok - négy here...
Tegnap Pécsett voltam két napig: a város végre nagy nehezen magára talált, pedig az MKKP a pécsiek reményeinek kontójára, a maga népszerűségének növelésére még sokat lobbizott az eljövendő hatalom kezét nyalogatva, kutyamód odakapva, ahova még lehetett, holott akkor már az összes létező médiafelületen megjelent, hogy ellopták, elkúrták, etc. Mikor megnyitották a patópálosan kései Pécs2100 (?) oldalukat, "gratuláltam" Kovács Gergőnek, hogy volt olyan bátor még egyet rúgni a halottba! Nagy élvezet lehetett a késletetett ejakuláció!(sic!)
Gergővel egyébként volt néhány meccsünk , egyről szólnék csak, ami a nyilvánosságra is tartozik, bár lehet, hogy ő ezt nem így gondolja, de ha van vér a két farkában, kibírja!


Mikor a rasszista és náci törekvések szabad utat kaptak a társadalomban, hallgatólagos közmegegyezéssel, bosszú-hadjárat jelleggel mintegy a rendszerváltás előtti is utáni liberális erőfeszítésekre és azok kudarcaira, 2009-re már látható szörnyű következményekkel, a romák, a melegek elleni agresszió és egyéb, kifejezetten és kimondottan is rasszista megmozdulások elindulásakor, kértem a számomra még mindig párbeszédre alkalmas tetsző Kovács Gergőt ( MKKP , Kovács), hogy csináljunk valami MKKP-s kampányt a rasszisták, a nácik ellen. Olyan kioktatásban lett részem, hogy csak néztem. Egy 2009. májusi, mindenkire tartozó magánlevelezésbe engedek most bepillantást:

Kovács gergő:" Valóban ilyesztő a jobbik is meg a fidesz is, de nem ők csinálták ezt a sok szörnyűséget, hanem a kormány. Ezért nem értem, h hogy képesek az emberek ma is orbánozni meg szélsőjobbozni, ha nem ez a probléma. Ezért tarom röhejesnek a fidesz diktatúrázását, meg azért mert pont az mszp van tele olyan arcokkal akik a valódi diktatúrában, a komcsiban tevékenykedtek. (....)figyelj diktatúrát az mszp csinált, tele van kibaszott komcsikkal
azonkívül 7 éve ők vannak kormányon és elbaszták az egész országot
ezért elég a fidesznek azt mondani h elég, mert mindenki elhányja már magát az mszptől
ennyi "
Bárdos Deák Ági válasza (szintén 2009, májusban:
"Az mszp-szdsz előtt is volt élet, például megbukott egy fidesz kormány, kettőször vesztette el a választásokat.
vezetője, ahelyett, hogy lekopott volna, lassan a személyikultusznak abba a stádiumába hisztizi magát, amelyben, pl: Cseh tamás úgy nyilatkozik a Heti Válasznak, hogy ő nem fidesz, hanem orbánista.
Aztán:a fidesznek nem kell programot kínálnia : elég , ha jelszavakkal dobálózik.
A karizmatikusoktól mentsen meg az isten!
Persze, a te korosztályod nem tudja, hogy személyikultusszal + program nélküli kampánnyal hatalomra törő párt diktatúra hajthat , csak és kizárólag.
Azt tudtad, hogy orbán a hatalomra kerülésekor megváltoztatja az alkotmányt?
pedig 16 év karizma sem lesz pedig elég hozzá, hogy felemelje az országot.
Viszont, akkor majd nem lesz sehova mutogatás, ez is igaz. Minden egyszerű lesz - a karizmatikussal az élen, 1 párttal a fejünk fölött....ezt már egyszer, félévszázadon át, megéltük.

Na, azért remélem majd a diktatúra kipattantja a fejedből a következő szikrát.

A "még kisebb magyarországot!" jó volt.

A populizmus az populizmus - akkor is, ha egybeesik a saját kitaposott utaddal, ami kényelmes.


Meglátjuk:

Szia"

Bárdos Deák Ági utsó levele Kovács Gergőnek 2009. májusában, a szerinte Gyurcsány-Mszp-szdsz "diktatúra" idején:
"A diktatúra nem ilyen. Abban téged dutyiba zártak volna - nem vetted észre, hogy szabadon játszhatsz már néhány éve, ahogy tomicica ( polgártamás) is. Ő sem lett bekaszlizva. Ő is szabadon játszhatott. Azt csinált, amit akart - ez a demokrácia. Ezt csinálta az SZDSZ-MSZP, pedig a fidesz nagyon arra hajtott, hogy legyen már valami: addig hajkurásztatta a karizmatikus az utcán az embereket, hogy még rendőröket is rájuk küldette.
Őt viszont a nagy karizmával nem láttuk sehol, a forradalmi ünnepeken, kivéve akkor, mikor, mint ki jól végezte a dolgát a bujtogatás és a gyújtogatás között bevágódott az autójába.
Karizmatikus kordonbontó karizma a rendőrök és a mentelmi joga védelmében a szalon-forradalmárkodásra futotta.

Remélem az is tetszik, amit Morvai művel a kis bandájával.
Az is vicces, nem? Meg, hogy EU-s karrierre vágyik, miközbe a népének az EU-t szídja...ja, meg komcsizik. Hazudik nekik, de ahhoz kevés,hogy be is vallja : hazudtam reggel, hazudtam este.
Azt ugye tudod, hogy orbán is ugyanazt csinálja majd, mint azok, akiket ti lekomcsiztok: nem olvastad azt a beszélgetést, amit ugyanúgy kiszivárogtattak, mint a Gyurcsányét? Kéri László hívta meg vendégül egy "nyilvános-zártkörű" klubba. A karizmatikus kicsit ellazított, és elmondta, hogy ő sem tudja másképp csinálni, és majd úgy is csinálja. Ott például ő sem komcsizott.
Be is van most nagyon vadulva - de, mint látom, te is. Visszamenőleg esetleg a fél országot majd lámpavasra húzzátok? Elég sok nagypapi és nagymami fog lógni, a fél ország az volt ui. amit ti most kórusban le- komcsiztok. Vagy ezt se tudod?

Még egyszer mondanám, a romlás nem 7 éve kezdődött el.


Mivel nem éltél még diktatúrában, elmondanám, hogy ott nicsen utcai gyújtogatás - egyszer talán, de ami utána jön, az nem ilyen , mint itt volt, egy kis pénzbírság, etc.

Nem a komcsi a lényeg - a hatalommánia. Pinochet sem volt ám komcsi - tudtad?
Egyébként, azt hittem, hogy az SZDSZ kampánya téged is érint. Vagy már te is csak iszol?

Ha neked elég a fidesznek eleget mondani, akkor megkapod az eleget. Érdeklődéssel nézem majd a fejleményeket.

Figyelj...! Figyelnék, de mire?

De: maradok továbbra is a "legkisebb magyar" őszinte híve!"

Mi köze ennek a Kontroll Csoporthoz? Azonkívül, hogy egy Kontroll alapító tag gondolkodik ezeken a dolgokon, még az is, hogy a rendszerváltás összes tanulsága a Kontroll Csoport aktivitásának (is) a következménye, s a következményekért való felelősségvállalás rám is tartozik.
És természetesen azt gondolom, hogy nem az a kérdés " Miért hagytuk, hogy így legyen?", mert ez a lekiismeretfurdalás gyötörje azokat, akiknek van miért ilyenek danolni, hahha, sírni, írni, kérdezni!
A kérdés az, hogy szembe tudunk -e a rendszerváltás utáni illúziók szertefoszlásával nézni - azokkal együtt, akiknek voltak a rendszerváltással kapcsolatos illúzióik, akik magukon kívül mindig másokban csalódnak!
De: akik a politikai hatalomban óhajtanak ügyködni, azok nem illúziókat tápláltak, azok mindig is tudták - ha nem tudták, az elmúlt 20 évben megtanulhatták - hogy mi is az a játékszer, amit meg akarnak szerezni maguknak!
Az Élet persze számukra is véges. A kegyetlenség pedig számukra is TILOS - remélhetőleg ők is így gondolják!

Comments

Rudolph
10.17.18 5:44 am
Have you got a telephone directory? pos t vac Until the 1990s more than 80% of Guyana's industries were state-owned. Mismanagement, falling commodity prices and high fuel costs created serious economic problems and led to a fall in an already-low living standard.


Donnie
10.17.18 5:44 am
Very interesting tale owlstone medical linkedin Er, say cheese? Rihanna's million dollar smile got even brighter thanks to a large, shiny gold grill ... and yes, it IS shaped like a gun. The singer hit up Instagram to show off her knockout new mouth piece, sharing this close-up detail shot of her latest accessory on Aug. 7, 2013. Although it's no secret that RiRi loves all things bold and over-the-top, she isn't the first songstress to sport a glittering grin. Beyonce also flashed a grill designed to look like vampire teeth in a pic she posted to her Tumblr blog just a few days earlier. It's also a look favored by Miley Cyrus, who showed off her blinged out smile on the red carpet back in June.


Eugene
10.17.18 5:44 am
Thanks funny site beast super test capsules review There is growing concern that new EU regulations will make matters worse. This week the EU is expected to confirm plans, first disclosed by this newspaper in May, to cap the charges that banks levy on shops when customers pay by card.


Aubrey
10.17.18 5:44 am
Directory enquiries elcondrugs.com Bombing victims showed little reaction in the courtroom after a federal marshal warned them against any outbursts, but some made their views known afterward — as did a group of chanting Tsaraev supporters.


Hassan
10.17.18 5:44 am
Looking for work aricept goodrx At issue was the credit HSBC said it should earn for its efforts in the cornerstone process compared to the other banks, the people said, noting HSBC had played a significant role in bringing in notable investors.


Incomeppc
10.17.18 5:44 am
This is the job description carepoint pharmacy locations If the talks do fail, "there is a very real danger of the eruption of violence," like when talks failed in 2001 leading to a proliferation of suicide bombings and reprisals by Israeli authorities, an era known as the second Palestinian Intifadah, Sachs said.


Jimmy
10.17.18 5:44 am
Yes, I play the guitar does medicare plan d cover viagra Bosnia, however, trails the pack, still hostage to the ethnic politicking of rival Serb, Croat and Muslim (also known as Bosniak) leaders that has stifled development and kept it languishing on the margins of Europe.


Heyjew
10.17.18 5:44 am
What company are you calling from? ciprofloxacina comprimido preo When the scammers are at the entrance, riders have two options: hop the turnstile, or go back upstairs and walk three blocks to the other side of the station. The W. 181st St. entrance is unstaffed, thanks to the MTA layoff of hundreds of token booth clerks. At the other side of the station, W. 184th St., there’s a clerk posted at all hours. It’s probably not a coincidence that the vending machines there were vandalized far less often and were working 90% of the time.


Alonzo
10.17.18 5:44 am
What sort of music do you listen to? can you snort amitriptyline hydrochloride 25 mg In 2009, the police department _ not Richardson _ received the most attention, as an angry Mayor Richard Daley and Weis both wondered how a boy not yet in high school could fool so many officers into thinking he was one of them. Several officers were disciplined, and officers were also given a refresher course in recognizing police impersonators.


Marco
10.17.18 5:44 am
I have my own business lidoderm 2 Seoul shares were steady, while Samsung ElectronicsCo Ltd added 0.1 percent after it said April-Juneoperating profit increased 47.5 percent from a year ago to 9.53trillion won ($8.54 billion), in line with its estimate.


Silas
10.17.18 5:44 am
How do you know each other? celebrex capsule 200 mg prezzo According to officials, around 30,000 bees attacked 44-year-old Kristen Beauregard and her boyfriend while she was in the backyard of her home in Millar Lane by the Dallas-Fort Worth city region of Texas. The bees are suspected to be Africanized bees, which are also known as killer bees. This type of bee is known to be more aggressive. The swarm ended up killing Beauregard's two miniature horses, Trump and Chip who were exercising.


Johnny
10.17.18 5:44 am
I'm on a course at the moment ginseng korean red She spoke nostalgically about her home region, the Swat Valley, and said she hopes to return someday. She called it a "paradise" but described a dangerous area where militants blew up dozens of schools and sought to discourage girls from going to school by snatching pens from their hands. Students, she said, reacted by hiding their books under their shawls so people wouldn't know they were going to school.


Guestbessy
10.17.18 5:57 am
thail¤ndische frau kennenlernen, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/single-mit-kind-sucht-mann.php]single mit kind sucht mann[/url], ost-west partnervermittlung in klobuck, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/singleboerse-sonthofen.php]singleb¶rse sonthofen[/url], er sucht sie ab 40, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/internet-neue-leute-kennenlernen.php]internet neue leute kennenlernen[/url], singlepartys ludwigshafen, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/single-leverkusen.php]single leverkusen[/url], flirten email, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/selma-alameri-dating-2014.php]selma alameri dating 2014[/url], bekanntschaften mecklenburg vorpommern, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/erfurt-singletanz.php]erfurt singletanz[/url], interessanten mann kennenlernen, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/disco-bekanntschaft-treffen.php]disco bekanntschaft treffen[/url], anzeigen bekanntschaften wien, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/frauen-kennenlernen-moskau.php]frauen kennenlernen moskau[/url], partnersuche 60 plus schweiz, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/thai-partnersuche-kostenlos.php]thai partnersuche kostenlos[/url], partnervermittlung emmendingen, [url=http://binhminh.mte.edu.vn/de/single-germersheim.php]single germersheim[/url], singles itzehoe umgebung

Denver
10.17.18 5:58 am
I'm in a band ibnsina pharma A private charter with a specially tailored route could take him north over the Arctic and then south over the Atlantic, avoiding U.S. and its allies' airspace. A former CIA analyst quoted by Foreign Policy magazine referred to this as the "scenic route" and estimated the journey at 11,000 km.


Hunter
10.17.18 5:58 am
Which year are you in? the controversy over generic antiepileptic drugs The U-turn left Kearney scrambling to rejig his 24-man squad and facing the agonising prospect of telling a player he had been dumped from the Oct 26-Nov 30 tournament to make way for Williams.


Haley
10.17.18 5:58 am
I'm in a band what is clindamycin 300 mg capsules used for A petition was filed in the Supreme Court by the Cricket Association of Bihar, seeking Srinivasan's ousting from cricket administration, but the court refused to halt the elections. It barred the president from taking charge until it has ruled on the protest.


Miquel
10.17.18 5:58 am
Which team do you support? goodonlinepharmacy.com reviews Berlusconi is also thought to be trying to find a way to blame the fractious PD, which is in turmoil ahead of its party congress in the autumn, when charismatic Florence mayor Matteo Renzi is expected to be elected party leader.


Vincenzo
10.17.18 5:58 am
Another service? permethrin lotion for lice The Federal Reserve has thrown a curve ball by opting not to start winding back its stimulus programme. The big question for every other central bank in the world is to what extent it is possible to decouple from what the dominant member of the pack is doing.


Luther
10.17.18 5:58 am
What's the last date I can post this to to arrive in time for Christmas? depo test 250 generico Vawter "can do many normal activities like walking up and down stairs," said Levi Hargrove, a research scientist at the Rehabilitation Institute of Chicago and lead author of the study. "He can even reposition the prosthesis by thinking about it."


Lavern
10.17.18 5:58 am
Thanks for calling synthroid levothyroxine difference Somehow, the Patriots are 3-0 while patching things together. Their perfectionist fans took to Twitter to point out the “AAA” strength of the opposition but this is what they usually do — and teams like the Bucs can’t.


Mathew
10.17.18 5:58 am
Your account's overdrawn clindamycin phosphate and benzoyl peroxide gel 1.2 /5 review Last week it was Aaron Alexis’ guns doing some job at the Washington Navy Yard, and it was supposed to be some vindication for gun nuts and other droolers that it wasn’t an AR-15 this time, as originally reported. So we really did need to apologize to assault rifles afterward, thank them for not killing more innocent people this time.


Romeo
10.17.18 5:58 am
Children with disabilities best drugstore matte foundation 2013 One of the biggest factors in those projections is the rise in sea level, which could increase by up to three-and-a-half feet by the end of the century in New Jersey, according to Robert Kopp, assistant professor of the Department of Earth and Planetary Sciences.


Shane
10.17.18 5:58 am
Through friends winstrol test cycle pics Coal volumes and costs per tonne were better than expected,BMO Capital Markets analyst Meredith Bandy said in a note toclients. Shares were up 5.2 percent at C$30.94 midmorning on theToronto Stock Exchange.


Joesph
10.17.18 5:58 am
History turmeric curcumin gold reviews Christiansen, who has cerebral palsy, said that while funding from UK Sport helped pay for her Paralympic training, DLA money paid for everyday things, such as wheelchairs and public transport.


Elwood
10.17.18 5:58 am
Which year are you in? elseviermed.cn And, of course, there was the problem of having to keep cutting staff and operations to meet the bottom line concerns. Maybe having Kaplan and their other media cash cows also did them no favors – it did not force them to innovate and change with the times as fast as they might have.


Albert
10.17.18 5:58 am
Your cash is being counted erectzan australia There are many public employees out there doing good for society, but does that compare to the societal value of a Henry Ford or a Bill Gates? Private sector employees and the firms they work for have given us much more than we’ve given them.


Bruce
10.17.18 5:58 am
How would you like the money? expressmedkop.com "Regardless of where the ownership is, this company is goingto have to operate under the laws of the United States. We'renot operating under the laws of China. We're operating under theauspices of the USDA and food inspection process," Pope said.


Norman
10.17.18 5:58 am
Sorry, I'm busy at the moment isotretinoin manufacturer india Rodriguez said that when police arrived, they discovered an active shooter situation: "He's inside the building, moving from floor to floor. Eventually he barricades himself in an apartment."


Lindsay
10.17.18 5:58 am
I'm sorry, he's can rogaine help grow facial hair Hundreds of U.S. companies have subsidiaries in Ireland forthe same purpose. The practice has prompted internationalcriticism since the U.S. Senate revealed that technology giantApple had paid little or no tax on tens of billions ofdollars in profits channelled through the country.


Pierre
10.17.18 5:58 am
I'm on a course at the moment kamagra oral jelly kaufen erfahrungen In 2004, the CFTC had published an open letter to silverinvestors telling them that the existence of a long-termmanipulation was not plausible and that an analysis of activityin the silver futures market at that time did not support theconclusion that the market was being manipulated.


Rueben
10.17.18 5:58 am
Accountant supermarket manager hot plants for him side effects "The jurors' function was to answer one question — whether the charges were proven beyond a reasonable doubt," he said. "A verdict of not guilty is not a finding of self-defense or that Trayvon Martin did anything wrong; it is a verdict of not proved beyond a reasonable doubt."


Refugio
10.17.18 5:58 am
I'd like to send this parcel to fluticasone nasal spray dosage Sales tax holidays always seem to make us forget basic math. Sales tax in most states falls between 4 and 8 percent, which means that for every $100 you spend on a tax-free item, you'll save about $5. While $5 off $100 is significant, it's not anything you'd jump at if you saw the discount advertised.


ariflerry
10.17.18 5:58 am
newest usa online casinos free casino games vegas world casino games no download no registration free slot games for fun [url=https://vegascasinogames.icu/]play free win real cash[/url] [url=https://vegascasinogames.icu/]casinos near my location[/url]

Hershel
10.17.18 5:58 am
I'm doing a phd in chemistry mp-pharma.gr "From 1 November 2013 to 30 June 2014 ... the Joint Missionwill be expected to support, monitor and verify the destructionof a complex chemical weapons program involving multiple sitesspread over a country engulfed in violent conflict, whichincludes approximately 1,000 metric tons of chemical weapons,agents and precursors," Ban said in the letter.


Kendrick
10.17.18 5:58 am
Have you seen any good films recently? sports.healthxtourism.com Previous "Transformers" movies have featured an 'autobot' called Bumblebee based on the Chevrolet Camaro, prompting the company to bring out a Camaro Transformers Special Edition in 2011, which sold more than 1,500 globally, said Michael Albano, a Chevrolet spokesman in Detroit, adding: "We very much look forward to Camaro reprising its role in the upcoming film."


Romeo
10.17.18 5:58 am
Where do you live? adidas voloomix women's slide sandals "One of the side effects is that you cut off the normalsources of support that people have as they go through life," said Hans, who said her husband once struggled as a juror because he could not confide in her.


Willian
10.17.18 5:58 am
I can't get a signal femelle 20 componentes The scene will be set for a sale of the taxpayer's 39% stake in Lloyds when the bank reports six-monthly profits on 1 August. By contrast, RBS will concede on 2 August that it faces more time in government ownership as it prepares to name a chief executive to replace the departing Stephen Hester.


Shayne
10.17.18 5:58 am
Which university are you at? bausch lomb ocuvite review No question the senator hears the steady, galloping horses from the tea party extremists closing fast. To be sure, he faces a tough general election against Kentycky Secretary of State Alison Lundergan Grimes – some polls even show him behind.  But before he gets to next November he faces the threat of a challenge from within his own party.  Wealthy tea party candidate Matt Bevin is definitely nipping at his heals.


Josef
10.17.18 5:58 am
Have you got any qualifications? secure-checkout-page.com The mayor made his comments on the same day the city appealed a federal judge's ruling that the New York City Police Department's stop-and-frisk crime fighting policy was unconstitutional and disproportionately targeted racial minorities.


Unlove
10.17.18 5:58 am
How long have you lived here? stromba generics UNHCR spokeswoman Melissa Fleming said Egyptian authorities had refused permission for several flights from Damascus and the Syrian coastal city Latakia - one with 250 Syrians on board - to land. Syrians landing on flights from other countries were deported upon arrival at Cairo airport.


Evan
10.17.18 5:58 am
What do you do for a living? kyowa hakko kirin co. ltd. annual report MMA was formed in January 2003 after Burkhardt's Rail WorldInc acquired the assets of the bankrupt Bangor & AroostookRailroad to build the base of a regional line to deliver papergoods, construction materials and energy products. (Rail Worldis an investment and management company that Burkhardt formedafter leaving Wisconsin Central in 1999.)


RotEffenryEthevy
10.17.18 5:59 am
play blackjack for free virgin online casino gsn casino casino games [url=https://casino-bonus.ooo/]us online casinos for real money[/url] [url=https://casino-bonus.ooo/]gsn casino slots[/url]

Caden
10.17.18 6:00 am
Accountant supermarket manager psychosocial factors associated with the prescription of generic drugs The Tigers rocked Jake Peavy for five runs in the second inning, the first of which scored on Jackson’s bases-loaded walk. “Leyland has a meaning with everything; 51 years in this game, you know he’s picked up a few things,” Hunter said. “It changes mind-set. Austin moving down, he was comfortable.”


Cooler111
10.17.18 6:00 am
How much is a Second Class stamp? low-dose isotretinoin in acne vulgaris a critical review A statement from motorway operator Autostrade per l'Italia said the coach appeared to have been travelling fast in the vicinity of slower-moving traffic, even though the lower speed had been clearly indicated.


Marcelo
10.17.18 6:00 am
Not in at the moment gemfibrozil goodrx A shift back to corporate customers is no clear fix. Manybig organizations are already handling rival devices on theirinternal networks and employees are increasingly allowed tochoose their preferred device, blurring the boundary betweenbusiness and consumer markets.


Emile
10.17.18 6:00 am
Best Site Good Work was kostet viagra in der apotheke 2012 Anything Rodriguez says under oath in his upcoming arbitration could be used in a criminal case, and it would be a good idea for him to revisit the past: Superstar athletes such as Barry Bonds, Roger Clemens and Marion Jones were prosecuted because they lied to investigators or a grand jury.


Clifford
10.17.18 6:00 am
Why did you come to ? ketoslim and apple cider vinegar Ethan Just loves to be in tune with the world of internet technology. Ethan is adept at giving accurate and truthful reviews of the latest Smartphone and tablet release into the market. He is always in tune with the vibrant tech community and is always first to the latest news available on any gadgets that have the potential to make your life just a little bit easier.


Brett
10.17.18 6:00 am
Could I take your name and number, please? phenterminestore.net The remaining two Democrats on the Africa subcommittee, Sen. Tom Udall of New Mexico, and Sen. Jeanne Shaheen of New Hampshire, have shown less of an interest in Africa. Other than a listing of committee assignments, Africa is not mentioned in their bios and little is heard of their engagement with Africa on Capitol Hill. However, Udall comes from a family long engaged in U.S. politics and has a service ethic ingrained as a member of the Mormon Church. Shaheen is the only women on the Africa subcommittee.


Arlie
10.17.18 6:00 am
Will I have to work on Saturdays? viphealthandfitness.com “You’ve got a real strikeout pitcher on the mound, if you look at his numbers and that’s exactly what he did,” Girardi said of Holland. “He’s been pretty good for them closing the door (21-for-23 in saves) and he did it tonight.”


Odell
10.17.18 6:01 am
The line's engaged betnovate face cream "We still have to give a considerable amount of thought to the wider legislative framework. We don't start at this stage with any presupposition that there is a problem. We simply say that it is appropriate that it should be looked at."


Andre
10.17.18 6:01 am
I'd like to send this parcel to fytexia linkedin Pilot trips to Kealkil and Dunmanway proved popular, with staff taking directions from the public on what services they would like to see. The bus is equipped with a library of self-help material, a projector and laptops.


Kaitlyn
10.17.18 6:01 am
Will I have to work on Saturdays? cialis kaufen schweiz The House of Representatives voted 217-205 to defeat anamendment to the defense appropriations bill that would havelimited the National Security Agency's ability to collectelectronic information, including phone call records.


Theron
10.17.18 6:01 am
I really like swimming voltaren pills 50 mg "Its historic comeback against the odds in this race speaks to the character of both Larry and his company. This sends an important message to customers that Larry and Oracle never give up," said FBR Capital Markets analyst Daniel Ives.


Unlove
10.17.18 6:01 am
I'm from England dose of clindamycin for cats "We believe that bitcoin may have significant upside giventhe size and scope of the industries that potentially areimpacted by bitcoin," said SecondMarket Founder and CEO BarrySilbert in New York. "However, bitcoin also faces regulatoryuncertainty and widespread adoption issues that make investingin bitcoin a highly risky endeavor."


Jarrod
10.17.18 6:01 am
We need someone with qualifications gemfibrozil rxlist Since the first touch-screen iPhone hit the market in 2007, software features have become easier to replicate and improvements in speed, weight, display size and resolution have become routine. The explosion of me-too products is already hurting profit margins and nibbling at Apple and Samsung's market share.


Jefferey
10.17.18 6:01 am
How many more years do you have to go? bestantibiotic.net Since Muller and his team discovered the super-thin glass in 2012, other scientists have been able to make it on other metals besides graphene. Muller said it could eventually find its way into small electronics and batteries.


Rhett
10.17.18 6:01 am
An envelope whistler medical marijuana corporation It was a thrilling moment. All the fears of frightened whites had proved foolish; tens of thousands had expressed their desires peacefully. I sensed at the time that a great sea change was upon us, that America would become a better place.


Nilson
10.17.18 6:01 am
Could you give me some smaller notes? netshoes.com.br tenis nike The deputy was cordial. He introduced himself as a friend of Gene Stallings, Thurman’s old position coach with the Cowboys and head coach with the Cardinals. Stallings, the deputy explained, had been trying to contact Thurman about a coaching position. Stallings wanted Thurman, then 32 and restless, to join his Cardinals staff.


Jarrett
10.17.18 6:01 am
Can I call you back? fentanyl 25 mcg/hr transdermal patch So what exactly does it do? As with other smartwatches already on the market, you can initiate or answer phone calls from your wrist, presumably a Galaxy smartphone but perhaps rival handsets as well. Galaxy Gear can exploit Samsung's S Voice technology for barking out voice commands.


Plank
10.17.18 6:01 am
There's a three month trial period axcite magnum uk Verbier is the main resort in Switzerland’s largest ski area, the 4 Valleys. Thanks to the combination of a sunny, scenic location, exciting terrain and a lively nightlife, it has long attracted a youthful, sporty clientele. Easy access (two and a half hours by public transport from Geneva airport) has helped make the resort popular with Brits as well as the Dutch, Scandinavians, the international Geneva set – and above all, the Swiss.


Denis
10.17.18 6:01 am
Your account's overdrawn mighty muffins s'mores This isn't to suggest that people who show up at town hall meetings demanding straight answers to pointed questions or who want to provide their congressman with an unvarnished point of view are to be faulted. In fact, they are to be praised. And anybody who has won an elected office ought to be able to handle a few inconvenient constituents. That's part of the territory that goes with holding public office.


Audrey
10.17.18 6:01 am
I'd like to open an account can ibuprofen cause bleeding between periods As teams continued to search into the night on Friday for the three missing men, Jim Nicholson, RNLI rescue co-ordinator, said the rescue operation would be more difficult as it got darker. He told the BBC: "There was a fresh wind, not overly strong, visibility is not particularly good and it was misty in the area but I doubt if that would have had any impact on causing whatever happened to the helicopter.


Nicky
10.17.18 6:01 am
Another service? enhance9 cena Reduced services to Madrid this year from two of Europe’s largest budget airlines, easyJet and Ryanair, following the doubling of airport taxes by the Spanish airport authority AENA, is said to have contributed to the tourism plunge.


Danilo
10.17.18 6:01 am
I can't get through at the moment pharmore pharmacy bronx "We cannot say for sure whether the attackers were responding to the scrutiny they received in the wake of the episode," the report says. "But we do know the change was sudden. Akin to turning a battleship, retooling TTPs of large threat actors is formidable. Such a move requires recoding malware, updating infrastructure, and possibly retraining workers on new processes."


Trevor
10.17.18 6:01 am
An envelope lipo 3 garcinia cambogia gnc Popular Monteith, 31, who had recently completed a stint in rehab for drug addiction, was found by staff at the Pacific Rim Hotel in Vancouver, British Columbia, on Saturday afternoon, officials said.


Derrick
10.17.18 6:01 am
International directory enquiries endurmax vs. deferol The TUC has argued that while unemployment is falling, the headline statistics disguise the many thousands of workers who are "underemployed" – working fewer hours than they would like – or trapped in poorly-paid jobs.


Reggie
10.17.18 6:01 am
How much will it cost to send this letter to ? kohinoor gold buy online india The major religious traditions of Christianity, Islam, Judaism, Buddhism and Hinduism help shape the daily lives of the vast majority of the world. As a result, religion permeates politics from all sides in just about every part of the world, fueling compassion as well as intolerance; stirring conflict as well as peace; fighting injustice as well as legitimizing injustice against those who don’t hold the same beliefs.


Joesph
10.17.18 6:01 am
Could you give me some smaller notes? advanced-medicine.com In a report released ahead of a pledging conference later this year, the Global Fund to Fight AIDS, TB and Malaria said timely investments could avert $47 billion in extra treatment costs and save millions of lives, but warned that acting too late would mean missing important opportunities.


Carmine
10.17.18 6:01 am
I'm on holiday cave shakes ingredients The question at the heart of the case was whether Zimmerman, 29, acted in self-defense because he thought his life was in danger — thereby bringing the shooting under the parameters of Florida’s “Stand Your Ground” law.


Augustus
10.17.18 6:01 am
Can you put it on the scales, please? ciprofloxacin hcl 250 mg dosage In the year to June 30, Egypt ran a budget deficitequivalent to just under 14 percent of gross domestic product,Galal said. The 2012/13 budget, when it was announced last year,projected a deficit of only 7.9 percent of GDP, down from 8.2percent in 2011/12.


Linwood
10.17.18 6:01 am
I love the theatre testosterone cypionate injection dosage bodybuilding Seven Oppenheimer brokers in the United States sold more than 1 billion shares of 20 unregistered penny stocks from 2008 to 2010, and the company failed to supervise activity in its customers' accounts, the Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) said on Monday.


Agustin
10.17.18 6:01 am
I stay at home and look after the children anavar pills real or fake Pettitte even nailed the postgame press conference. At one point, tears sprang to his eyes when he talked about his early career and how he knew, even if he didn’t make the major leagues, he still had his family. He was even revealing, as always, when he was honest about how much his mistake pitches haunted him, even as the pomp swirled and he was peppered with questions about Rivera. But, after all, Pettitte dealt with plenty of unusual moments Sunday, even for a place with such daily chaos as Yankeeland.


Jonathan
10.17.18 6:01 am
Why did you come to ? memorial pharmacy requirements “Iran’s president said that pressure won’t work. Not true! The only thing that has worked in the last two decades is pressure. And the only thing that will work now is increased pressure,” Netanyahu said in comments released by his office Tuesday.


Zachery
10.17.18 6:01 am
I can't get through at the moment superiorsupplements.com.au Jacky Crawford, who is also a former nurse and lay member of the trust's board, said: "If somebody is doing a decent job, if they're improving services and people are happy with those services, then I would say it's justified.


Leigh
10.17.18 6:01 am
Will I have to work shifts? gladiator power grip It was clear, however, from some public statements over the agenda for the talks - which are expected to run for nine months - and comments by Abbas, that there are major disagreements over issues such as borders and security.


Emile
10.17.18 6:01 am
This is your employment contract amitriptyline hydrochloride 10mg for cats However, the use of non-waste biomass feedstocks (other than animal manure or slurry) will be subject to the GHG critieria, land criteria and the general profiling information including mass/volume. AD stations at or above 1MW would also need to provide a sustainability audit report for the use of solid biomass or biogas.


Gaston
10.17.18 6:01 am
Have you seen any good films recently? where to buy growth factor 9 In a gust of late, improbable offense Monday night, the Blackhawks earned Chicago’s second championship in four seasons with a stunning 3-2 comeback Game 6 win over the Boston Bruins at TD Garden. They scored twice in 17 seconds in the final 1:16 of regulation.


Incomeppc
10.17.18 6:01 am
Another service? healthy.core-belief.com House Republican leaders on Thursday offered a plan toextend the government's borrowing authority for several weeks,and the White House said it would consider the proposal,sparking a big rally on Wall Street.


Malik
10.17.18 6:01 am
I'm on business policosanol australia rainbow The IMF said China will have to extricate itself from debt boom excess with great care, otherwise there could be a “severe credit crunch” and eventually “a systemic threat to financial stability”.


Donny
10.17.18 6:08 am
A Second Class stamp redcon1 isotope review Terrence Checki, executive vice president of the FederalReserve Bank of New York, charged with commenting on the paper,pushed back against the notion that rich-country central banksshould start paying more attention to the international effectsof their policies.


Louis
10.17.18 6:08 am
Can I use your phone? royal jelly mercury drug "I'm a vegetarian, but I would be first in line to try this," said Jonathan Garlick, a stem cell researcher at Tufts University School of Dental Medicine in Boston. He has used similar techniques to make human skin but wasn't involved in the burger research.


Christian
10.17.18 6:08 am
I'm a member of a gym abc pharma italy Twenty percent of companies in Europe have reported secondquarter earnings. Of those, 53 percent beat or met expectations,while 47 percent missed. For the former, shares have risen 7.2percent on average over the last 30 days and for the latter theywere up 4.7 percent - yet year-on-year Q2 growth is down 6.5percent, according to Starmine data.


Raymond
10.17.18 6:08 am
What do you study? birthcontrolcard.com does it work "For wide-scale excavations to continue, at least some of these houses will have to be removed," Pappi said. "Unfortunately, until a settlement is reached between the villagers and the Kurdistan regional government, further work is currently not possible."


Mariano
10.17.18 6:08 am
I can't get a dialling tone cardet.com This comes from our ad serving technology and is used to track how many times you have seen a particular ad on our sites, so that you don't just see one advert but an even spread. This information is not used by us for any other type of audience recording or monitoring.


Brenton
10.17.18 6:08 am
Your account's overdrawn country life maxi skin powder The survey also found that women spend at least 40 minutes getting ready to see a new boyfriend. "The research indicates that for many women wearing make-up isn't just a way of looking attractive, it's much more than that, it's a way to be confident and project an image," added Sharp.


Earnest
10.17.18 6:08 am
Could I have a statement, please? pharmaseek llc madison wi “Riley Cooper made us aware of the tweets when the video became public,” the statement began. “He told us that he did not know about the video. He informed us he blocked the tweets because he did not know the person nor understand the context of what that person was threatening. We promptly alerted NFL Security.


Norberto
10.17.18 6:08 am
How do you spell that? webshop.mediqsverige.se Later, Prince George can be expected to go to prep school then boarding school, as both his parents did. Eton is most likely. He will probably attend one of the better universities, then join the armed forces for a while. The combination of camaraderie and privacy helped his father and his Uncle Harry grow up. After that, who knows?


Augustus
10.17.18 6:08 am
Three years risperidone tablets manufacturers Details of Mr Salmond's letter to the Deputy Prime Minister were made public shortly after news broke that Scottish Secretary Michael Moore had requested a meeting with Holyrood's presiding officer and party leaders to discuss the disgraced MSP.


Darius
10.17.18 6:08 am
Yes, I play the guitar blue sky pharmacy charleston sc “Well, they elected a bunch of fascist religious extremists over there. I’m fully in support of elected fascists, I’m part of the Republican Party, after all. Therefore, in the name of all political parties out to dismantle the democratic process and install theocracies, I think we should cut off aid to Egypt.”


Stephanie
10.17.18 6:08 am
Will I get paid for overtime? pronamel strong and bright coupons Since introducing the Messi ads in 15 countries in July, WeChat - primarily seen as a Chinese app with the bulk of its 236 million active users in China - has seen the number of its foreign registered users shoot up rapidly.


Graig
10.17.18 6:08 am
What do you want to do when you've finished? mega medical complex "As Democrats continue to talk about their dreams of turning Texas blue, passage of HB2 is proof that Texans are conservative and organized and we look forward to working with our amazing Republican leadership in the Texas Legislature as they finish the special session strong," a party statement said.


Britt
10.17.18 6:08 am
The National Gallery thunderscream pills for sale Depending on the cyber threat, a variety of firms arebidding for cyber talent. Google is currentlyadvertising 129 IT security jobs, while defence companies suchas Lockheed Martin Corp and BAE Systems arelooking to hire in this area.


Stephanie
10.17.18 6:08 am
No, I'm not particularly sporty mail order pharmacy jobs in ct News, articles and guides on all things money related, from pensions and investments to savings and mortgages. Moneywise offers independent news and views, video and blogs as well as uniquely independent and interactive comparison services.


Anton
10.17.18 6:08 am
I didn't go to university wizard pharmacy morley As Reuters reported Monday, the Special Operations Division of the DEA funnels information from overseas NSA intercepts, domestic wiretaps, informants and a large DEA database of telephone records to authorities nationwide to help them launch criminal investigations of Americans. The DEA phone database is distinct from a NSA database disclosed by former NSA contractor Edward Snowden.


Marissa
10.17.18 6:08 am
this post is fantastic costco pharmacy phoenix Lastly, the study found that referrals to physical therapy remained unchanged at about 20 percent. Physical therapy such as stretching and core strength building, as well as regular exercise like walking, have been shown to improve back pain – particularly back pain that lasts more than a couple of months.


Alton
10.17.18 6:08 am
Free medical insurance caduet dosage San Diego Democratic consultant Chris Crotty agreed. But he said if voters were told to decide between refusing his legal fees and risk having him remain in office or pay and guarantee he leaves: "I bet most would choose to hold their nose, say OK and pay the money to get him out."


Myles
10.17.18 6:08 am
How much does the job pay? cymbalta better than zoloft ** Chinese investment firm Hang Lung Group deniedit was in talks to buy a stake in Israeli insurance company ClalInsurance from holding company IDB Development Corp, saying it was not interested in buying businessesoutside of Hong Kong and China.


Melanie
10.17.18 6:08 am
Stolen credit card raichur rims hospital photos The final four victims — Mary Francis Knight, 51, of Reston, Va.; Gerald L. Read, 58, of Alexandria, Va.; Martin Bodrog, 54, of Annandale, Va.; and Richard Michael Ridgell of Westminster, Md. — were identified Tuesday.


Adalberto
10.17.18 6:08 am
I'm unemployed drugs.ie Another upstart, Aquila Resources, had no option other thanto put its West Pilbara Iron Ore project in Australia on icethis year. It would have required billions to be spent on railand ports, stretching funding too far.

Szólj hozzá!
Vissza a Bloghoz